Foredrag med Monica Lylloff, kvinden bag enmillionstemmer

Monica Lylloff

Onsdag d. 11. august kl 19.00-21.30
i Hjertet, Vestergade 65, 7430 Ikast.

 

 

 

Det foregår i Hjertet, Vestergade 65, 7430 Ikast.

 

Monica har skrevet bogen Seje Mor, om at være forældre til børn med diagnoser.

I løbet af 2,5 år har facebookgruppen enmillionstemmer fået over 31.000 følgere, og Monica Lylloff er blevet et talerør, man lytter til i den politiske verden.

Da Monicas tvillinger blev født 11 uger for tidligt, slog livet en kolbøtte for hende og hendes mand. Det blev starten på et liv som forældre til tre børn med hver sin diagnose. 

Seje Mor af Monica Lylloff

Mød den seje mor, jurist og forfatter. Hun fortæller i sit foredrag om en hverdag med diagnoser (autisme, adhd, angst, skolevægring, cerebral parese m.v.), hjælpemidler, specialskoler o.a. Oven i alt dette fortæller Monica Lylloff også om møder med et system, som ikke forstår, hvad det drejer sig om. Et system, som næsten alle familier i stedet bliver tvunget til at kæmpe med; langt ud over hvad der er rimeligt.
Derfor er der også hårdt brug for landspolitiske beslutninger, der kan forbedre vilkårene for landets seje familier.

 

Arrangementet er åbent og gratis, men der skal bookes billet da der er restriktioner på antallet af deltagere gennem linket her.

Der vil ikke blive serveret kaffe/the mv.

Forældreforeningen BHOV Ikast-Brande og DH Ikast Brande er arrangører

Man skal holde sig orienteret på vores facebooksider, hvis der sker ændringer i fht restriktionerne (bare for en sikkerheds skyld). Det betyder at vi tager forbehold for aflysninger og antal personer